vrijdag 12 juli 2013

Zomervakantie Afgelopen woensdag hebben we de woensdag Bee gezellig afgesloten. In de ochtend was het weer nog somber, maar...in de middag scheen de zon lekker. We hebben nu een zomer pauze en starten weer eind augustus.
Deze week een workshop gevolgd bij Henriet Bovenkerk. Een tas maken van spijkerbroeken! www.henrietbovenkerk.nl Het was een hele gezellige dag en hard gewerkt. De rits zit er in de voorkant in. Alles ligt nu klaar om de tas verder in elkaar te stikken.  


Op vakantie ga ik weer eens breien! Dat is lang geleden. Op de textielmarkt in Warmond lag er bij Ribbels een leuk vest. Dat is besteld en nu in huis. Het patroon ziet er erg ingewikkeld uit. Ik denk dat het wel mee valt. Het is een Deens patroon  van Hanne Falkenberg.  www.ribbels.nl


Deze mooie loper heb ik voor mijn schoonmoeder gekocht. Het is een Fins design. Prachtig linnen.
www.nordicinteriordesign.com

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik ga nu een paar weken genieten van een prachtige zomer in Zeeland.
Groeten, Lisette

3 opmerkingen:

  1. Veel plezier fijne vakantie. En ik hoop dat ik de verfpoeder de komende maanden aan patricia kan meegeven! Nou ja ik benhet niet vergeten hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! Die spijkerbroekentas! Wordt vast een topper. Mooi vestje ga je breien. Hoorde dat jullie lunch weer heel gezellig was. Veel plezier in Zeeland.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleurtjes voor je vest. En veel plezier met varen.

    BeantwoordenVerwijderen