donderdag 9 augustus 2012

Een mooie zomer

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Italie! We hadden een 3 persoons appartement bij: LA NATTA DI MONTE TABOR !!! Het is een prachtige agriturismo in de provincie Liguria. De gebouwen en het zwembad liggen op terrassen. Hierdoor een wijds uitzicht over de Middelandsezee.
 Iedere ochtend was het ontbijt aan de grote tafel. Samen met alle andere gasten gingen we daar  ontbijten en tips over de omgeving uitwisselen. Een lekker kopje koffie met eigengemaakte jam op het brood en een vruchten taart met fruit uit de tuin.

Dit is het uitzicht vanaf ons terras.

 Op het overdekte terras voor ons appartement was het lekker koel. Prima tijd om te quilten of een boek te lezen.


Een dagtocht gemaakt naar Portofino. Mooie plaats tussen de rotsen met grote en kleine bootjes.Een van de laatste dagen zijn we naar Imperia geweest. Natuurlijk ook hier naar de haven. Daarna gewandeld door de plaats. Een prachtige Duomo bezocht.

We zijn alweer twee weken terug in Nederland. Op de markt lag zoveel mooi fruit! Ik heb aardbeienjam en abricozenjam gemaakt. Wat zon voor de winter.
Dit is mijn notieboek. Hierin komen alle aantekeningen waar ik misschien later ideen uit op doe voor een quilt.

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal heerlijk uitgerust uit! En die potjes jam wat zalgi zeg dat je die zelf maakt! Nou nu nog even lekker nagenieten. Groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk ziet dat er uit daar in Italië, wat zullen jullie genoten hebben. En dan nu nog even nagenieten van de zomer hier met al dat lekkere fruit en jam!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Lisette,

  Je vakantiefoto's zijn er leuk uit en jij hebt ook een mooie kleur gekregen !
  Tot ziens, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen