maandag 2 juli 2012

King George III quilt

 Mijn jongste dochter is geslaagd!! Nu heb ik geen kinderen meer op het middelbaar onderwijs! Dat is even wennen! De grote vakantie gaat deze week beginnen. Wij gaan ook mee met de trek naar het zuiden. Wij gaan twee weken naar de Italië. We blijven in het noordelijk deel. Wij gaan naar een klein plaatsje ten westen van Genua. Lekker warm waarschijnlijk.
 Met het klaar leggen van de vakantiespullen ga ik ook een quiltwerkje inpakken. De hexagonnen vervelen me een beetje. Die gaan een andere keer weer mee. Op verschillende blogs zag ik de Camelot en de King George III quilt staan. Dat lijkt me leuk om te gaan maken. Ik heb het patroon van de King George III bij Petra Prins in Zutphen gekocht. Ik wilde geen donkere kleuren, maar iets vrolijks. Het eerst blok heb ik van vrolijke kleurtjes gemaakt. Dit ging eigenlijk vrij vlot. MAAR.........ik vind het helemaal niet mooi. Dus ga ik ook niet verder met deze kleuren.
Mijn nieuw project ga ik maken van o.a. deze kleuren. Ik blijf zoeken naar jeans blauwe lapjes en oker lapjes, maar ik ga starten met deze serie. Dus voor dat we weggaan moet ik de patronen knippen, dan hoef ik minder materiaal meenemen. Om de blokken te vervoeren heb ik stukken witte flanel waar ik alle lapjes in kan rollen. Ik wens iedereen een hele gezellige en zonnige zomer toe!!!
Groetjes, Lisette

2 opmerkingen:

  1. Mooie vrolijke stofjes heb je uitgezocht voor de King George. Een hele fijne en zonnige vakantie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He wat leuk dan gaan we samen op! Toch vind ik het niet onaardig hoor de kleuren zo is ook weer eens anders, met de hand? Succes met inpakken. Groetjes carina

    BeantwoordenVerwijderen