zondag 3 juni 2012

weekend in Zeeland

Het pinksterweekend waren we in Zeeland. Deze mooie windwijzer staat in Bruinisse. Ik had mijn hexagonnetjes mee maar het was zo'n mooi weer, daar heb ik niets mee gedaan.

Het was lekker zeilweer, alleen tweede pinksterdag hadden wij ook erg veel last van de zeemist die landinwaards waaide. Binnen 1 minuut konden we nog maar 50 meter ver zien. De tonnen waren we kwijt. Gelukkig hebben we op de laptop een progamma die de koers pecies weergeeft. Na 2 1/2 uur waren we weer terug in de haven. Voor de files uit zijn we terug gereden naar huis.
Ik ben begonnen met het tasje van Martine ( elke dag een steekje) Ik weet niet of het mij gaat lukken. Het is zo'n priegel werkje!!
Ik ga nu een weekje op stap, als ik terug kom zie ik het wel weer verder. De jongste dochter vertrekt morgen naar Kreta. Haar examens zijn klaar. Wij gaan ook even weg. De eerste stop is Gent en dan door naar Noord-Frankrijk.
Allemaal een tot over een week!
Groetjes, Lisette

3 opmerkingen:

 1. Oei stoer zeg met de zeilboot! Hoop voor jullie en dochter dat ze geslaagd is! En lekker voor haar dat ze naar kreta gaat. (lekker loslaten......pfff)
  Jullie fijne vakantie en groetjes carina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dat je al begonnen bent met het mapje. ben heel beniieuwd. Ik laat het toch nog even liggen omdat ik eerst even wat andere dingen af wil maken.

  Groetjes, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaat je vast lukken met het tasje, het begin ziet er al veelbelovend uit. Hele fijne vakantie gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen