woensdag 2 mei 2012

Een kattenkussen en lekker fietsen

Na een prachtige Koninginnedag even tijd gemaakt voor mijn blog. De afgelopen dagen heb ik dit quiltje gemaakt. Het is niet zo groot
55 cmx 45 cm. Het is de bovenkant van een groot kussen. Onze kat was haar lievelingsstoel kwijt. Ik heb op de markt een mooi stofje gevonden en de stoel is nu bij de meubelstofferder. Toen verzon ik maar een kussen te maken voor de kat. Deze kat van Lynette Anderson is een lieve kat. De rand moet ik nog afwerken en dan is het kussen klaar.

Mijn sjaaltje is af! Leuk werkje voor bij de televisie. Uiteindelijk is het 112 cm x 33cm geworden. Het sjaaltje is best warm!     
         Deze lieve tuinkabouter staat bij de boerderij in Meyendel in Wassenaar. Omdat het zo'n mooi weer was hebben Wouter en ik een prachtige fietstocht door de duinen gemaakt. Hier zijn we gestopt.
Daarna doorgereden naar Katwijk. Ook even stoppen langs het strand en dan door naar huis.Vanmiddag op de BEE ga ik het kussen afmaken. Ik laat snel zien hoe het uiteindelijk is geworden.
Gezellige dag en tot de volgende keer. Groetjes Lisette

4 opmerkingen:

 1. Dat kussen is geweldig en je sjaal ook. Je hebt niet stil gezeten. Leuk hoor en veel plezier bij Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Lisette, wat een mooie dingen allemaal weer. Scoop is vast heel blij met het nieuwe kussen en ook je sjaal is mooi geworden. Ik ben een fan van die paars/blauw/groen kleurencombi. Bekend fietstochtje heb je gemaakt, het was vast heel druk in Katwijk met alle festiviteiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je poes wordt verwend met zo'n mooi kussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het kussen zag er vanmiddag erg leuk uit !

  Groetjes, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen