woensdag 16 mei 2012

Een weekje in Mei

Goede Middag! Vanmiddag een hele gezellige quilt Bee gehad. Allemaal hadden we weer mooie quilts in wording. Gister heb ik mijn huisjes quilt voor een groot deel in elkaar gezet. De huisjes zijn met de hand gemaakt, maar de randjes heb ik er met de machine aan gezet.Ik ga er nog 4 bij maken en dan komt de rand.
Vorige week met mijn zusje naar de Libelledag geweest. 's Morgens toen we aan kwamen regende het verschrikkelijk, maar daarna was het droog. Veel mensen. Helaas konden we maar 1 workshop volgen. Hieronder is de wensboom midden op het terrein te zien.

Dit was de poort waar we uit gingen. We hadden een gezellige dag gehad. De voeten waren wel moe 's avonds.

Het kussen van Scoop is af. Hij vindt het een heerlijk plekje om te liggen. Soms is het wel warm zo achter het raam in de zon. Dan staat hij sloom op om een ander plekje te zoeken.
Het weekend waren we weer in Zeeland. Zondag was een prachtige dag aan de Grevelingen. We konden heerlijk koffie drinken in het zonnetje.
Allemaal een zonnig en warm Hemelvaarts weekend toegewenst.Groetjes, Lisette

3 opmerkingen:

  1. Leuk verslag Lisette en wat een heerlijk plekje heeft je poes zo. Verwennen maar hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie huisjes Lisette, ik hou wel van die eenvoud van rood en wit. Je hebt zo te lezen een heerlijk weekje gehad, gezellig om even mee te lezen en die Scoop op zijn kussen...heerlijk! Ik kan echt genieten van een kat op een quilt, vind dat echt bij elkaar passen! Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je huisjes zijn echt leuk. En was zeker lachen die libelledag, jammer dat het weer niet zo heel goed was het is toch leuker met wat zon! Groetjes carina

    BeantwoordenVerwijderen