woensdag 23 oktober 2013

Herfst

Gister nog genoten van het mooie warme weer, maar vandaag is de herfst echt begonnen. Het waait hard. Vorige week was Anja weer op de Bee. Reuze gezellig. Na een half jaartje Ierland weer terug. Ze had twee tassen vol met mooie tweedstoffen voor een beurs. Of wij nog een lapje wilde? eh....ja dat is leuk. Ik ga er geen quilt van maken, want ik heb er al een gemaakt van tweed. Ik denk dat het deze keer een banen rok gaat worden. Even zus lief gebeld hoe je dat ook al weer berekend. Aan drie stroken moet ik genoeg hebben. Ik heb twee blauwe lappen en een rode lap. Vanaf   de kast lonken ze me te gemoet!

Deze bovenste drie zijn het!
Langs deze ton voeren we afgelopen zaterdag. Hij ligt net voor de Zeelandbrug. We hebben de boot naar de winterstalling in Zierikzee gebracht. Tijdens het varen hadden we prachtig weer! Daarna hadden we alles net voor de regenbuien opgeruimd. In april gaan we weer varen!
Deze week bezig geweest met de materialen verzamelen voor naar Houston. Nog drie dagen!
Morgen ga ik de laatste stof kopen voor bij de jellyrol. Dan inpakken en wegwezen!!!

Tot in november!
groetjes, Lisette

2 opmerkingen:

  1. Wat lees ik nu ga je stoer naar Houston? Tof zeg. En ben zeer benieuwd naar je rok! Leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop je tegen te komen in
    Houston Lisette! Ik mag vrijdag al vertrekken, Market begint zaterdag al. Hopelijk tot ziens en anders heel veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen