maandag 19 maart 2012

Het voorjaar komt

Het konijn zit al lekker in het zonnetje! Na een regenachtig weekend vind ik het weer heerlijk dat de zon schijnt! De tuin weer opknappen en lekker buiten zitten. Vele toppen van de struiken hebben in februari beschadigingen opgelopen van de vorst. Maar rustig afwachten hoe dit gaat herstellen.
Ondertussen natuurlijk veel gequilt! Mijn tweedquilt wil ik graag af hebben. Steeds ligt die op de tafel en de kat vind dat heerlijk. Scoop slaapt op de quilt als hij de kans krijgt.
Ook heb ik achter de naaimachine gezeten en mijn sterquiltje afgemaakt.
Hier heb ik het quiltje op mijn kast geplakt. Inmiddels zitten de drie lagen op elkaar. Ik ga eerst door met mijn tweedquilt en dan ga ik dit quiltje door quilten. De afmetingen van dit quiltje zijn 59x59 cm.
Vorige week vrijdag een mooie lineaal geleend bij Renee.  Deze heb ik nodig om een quilt te gaan maken uit het boek: 2 quilts uit een jellyrol. De maten in dit boek zijn gegeven in inches. Vandaar dat ik deze speciale lineaal gebruik.

 
Hier ligt de jellyrol mooi in uitgelegd op mijn tafel. Deze week ga ik een blok testen. Nu eerst genieten van het mooie weer.
Geniet ervan!
Een fijne dag!
Groetjes, Lisette

2 opmerkingen:

  1. Die Jellyrolcompositie ziet er mooi uit. Show eens een foto van wat je er van gaat maken? Heerlijk he dit mooie weer laten we er maar van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He lisette,

    Die kleurtjes van deze nieuwe jellyrol zijn echt heel mooi en dat patroon vind ik ook heel leuk. Veel plezier met het maken !

    Groetjes, Patricia

    BeantwoordenVerwijderen