zondag 26 februari 2012

Een award gekregen, mijn patch-etui is af

De afgelopen dagen druk bezig geweest. Het was hier voorjaars vakantie dus een dag gezellig op stap met mijn jongste dochter. Een dag later met de oudste dochter een kast opgehaald in Monster. Dit was ook een mooie gelegenheid om naar de Quilthoeve in Naaldwijk te gaan. Mooie lapjes en kantjes gekocht. Later laat ik dit zien, als ik er mee aan de slag ga.

Afgelopen week kreeg ook ik een Award van Patricia. Ik vind het een lieve award. Leuk om op deze manier bloggers in beeld te brengen. Ik voel me zeer vereerd. Ik ben nog geen maand aan het bloggen en moet er ook nog erg aan wennen. Tot nu toe heb ik 7 volgers en ik ben nog niet zo bekend met andere bloggers. Ik vind het moeilijk om nu de award door te geven. Ik wilde het op de volgende manier oplossen: als ik een leuke blog tegen kom zal ik dat gelijk op mijn blog zetten!


Mijn patch-etui is af! Het is handig dat  ik nu alles in 1 keer mee kan nemen. De etui is groot genoeg dat een blok die ik op de Bee wil maken er ook in kan.


Zo ziet de binnenkant eruit.
Ik ga weer verder met mijn schoolhouse blokken. Tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

 1. Hoi Lisette,

  Gefeliciteerd met je Award ! Je kunt hem ook blijvend plaatsen in de zijlijn, dan blijft het zichtbaar. Ga vooral lekker door !
  Ben benieuwd wat je gekocht hebt .
  Hartelijke groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, Patricia,
   Veel te veel in ieder geval. Ben jij nog naar de Quilthoeve geweest?
   Groetjes, Lisette

   Verwijderen
 2. Wat een leuk en handig etuitje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is je etui leuk geworden. Dat lijkt me ook erg leuk om te maken. En die tekst; héél toepasselijk.

  BeantwoordenVerwijderen