woensdag 9 november 2016

Florence en quilten speciaal

Het weekend van 3 t/m 6 november ben ik met mijn gezin naar Florence geweest. Prachtige stad! We waren met het vliegtuig gegaan. dan ben je er in 2 uur! Midden in Florence hadden we een appartement van Family Apartments! Was Top. De eerste dag een fietstocht gemaakt door de stad! Voor de middag had ik kaarten besteld voor de Academica. Helaas ging dat niet door omdat ze aan het staken waren. Dan lekker de stad in.  

David, gemaakt door MichangeloDe derde dag hebben we de Bell Tower beklommen en de Doumo bezocht. Om helemaal boven te komen moest je 441 treden beklimmen! De vierde dag hadden we geluk dat het de eerste zondag van de maand was, dan zijn alle musea's vrij entree. Toen zijn we na het ontbijt naar de Academica gegaan. Hierna door de stromende regen naar een klein restaurant gegaan en heerlijk geluncht tot het tijd was om de taxi te pakken naar het vliegveld. om 20.00 uur waren we weer thuis. Moe maar voldaan!
 Thuis was ik volop bezig met de opdrachten voor Quilten Speciaal14.
Het gaat over ritme, en hiernaast zijn de twee detail foto's van mijn quiltjes.
Het tweede quiltje heb ik gemaakt naar aanleiding van een Flamenco concert waar ik met mijn man en zoon op 25 oktober naartoe ben geweest. Vicento Amico trad op in Carre. Het was 2 1/2 uur prachtige muziek en dans. Flamengo is zo anders dan de muziek die we gewend zijn. De moderne Flamengo vind ik heel mooi. Mijn zoon speelt Flamengo gitaar.
Nu de opdrachten klaar zijn ga ik verder met quilts die half af liggen;)


Dit was het voor nu. Ik ga quilten en zal dat straks publiceren Groetjes, Lisette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten